Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Permobil Elektronikproduktion | 07 juni 2018

Ny vd för Permobil

Jon Sintorn lÀmnar Permobil den 31 augusti i Är, efter nio Är som vd för bolaget. Hans eftertrÀdare blir Bengt Thorsson som bland annat har arbetat pÄ Scania.
– Jon Sintorn har lett Permobil under nio Ă„r av snabb tillvĂ€xt och förĂ€ndring. Under denna tid har företaget ökat sin globala nĂ€rvaro och sina intĂ€kter frĂ„n en till fyra miljarder kronor, samtidigt som man har fokuserat pĂ„ innovationsarbete och att skapa mervĂ€rde till kunderna. Jag Ă€r tacksam för Jons vĂ€rdefulla bidrag och de stora framsteg som Permobil uppnĂ„tt under hans tid som vd, sĂ€ger Martin Lundstedt, styrelseordförande i Permobil, i ett pressmeddelande.

Bengt Thorsson Àr för nÀrvarande President för EMEA hos Dometic, och har flera Ärs erfarenhet frÄn Scania. Han kommer att tilltrÀda sin nya roll som vd för Permobil den 1 september i Är.

– Jag Ă€r mycket imponerad av Permobils innovationsförmĂ„ga och hur företaget skapar vĂ€rde för sina anvĂ€ndare och kunder genom att förbĂ€ttra mĂ€nniskors livskvalitet. Företaget Ă€r vĂ€l positionerat för fortsatt lönsam tillvĂ€xt med starka underliggande demografiska trender och fortsatta möjligheter inom uppkoppling och digitalisering. Jag ser fram emot att kliva pĂ„ som vd, sĂ€ger Bengt Thorsson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1