Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© IKEA Elektronikproduktion | 11 juni 2018

Ikea avslöjar produkt framtagen i samarbete med Sonos

I december 2017 meddelade Ikea och Sonos att de skulle samarbeta tillsammans för produkter inom ljud. Nu har det samarbetet burit frukt, och Ikea visar upp en första prototyp.
– Sonos företagskultur är mycket lik den hos Ikea. Våra gemensamma värderingar och övertygelser gjorde att vi klickade från dag ett. När det faktiska arbetet började kände vi att vi var perfekta för varandra, på alla sätt, säger Björn Block, affärsledare för Ikea Home Smart, i ett pressmeddelande.

En av de produkter som samarbete mellan den svenska möbeljätten och det amerikanska elektronikföretaget har lett till är wi-fi-högtalaren Symfonisk. Den är designad för att integreras med resten av bostadens inredning, till exempel som ett hyllplan.

– Ikea och Sonos har fortfarande mycket att lära av varandra, och mycket att utforska när det gäller musik i hemmet, säger Björn Block.

Symfonisk-serien kommer att finnas tillgänglig efter sommaren 2019.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1