Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© advantech Elektronikproduktion | 13 juni 2018

Advantech expanderar verksamheten i Europa

De kommande tre åren vill Advantech etablera filialer på nya europeiska platser för att bedriva verksamhet och tillhandahålla tekniskt stöd.
Till år 2025 vill Advantech omsätta 350 miljoner euro (3,6 miljarder kronor) i Europa. En ökning från 2017 då företaget omsatte drygt 204 miljoner euro (2,1 miljarder kronor) i Europa.

– Advantechs varumärkesigenkänning i IoT och Industry 4.0 har vuxit betydligt över Europa. Företaget öppnade nyligen ett nytt europeiskt servicecenter i Eindhoven. Genomförandet av detta centrum är Advantechs första steg mot att bli Europas mest omfattande leverantör av IoT-lösningar, säger Hans-Peter Nüdling, Associate Vice President för eIoT inom Adventech, i ett pressmeddelande.

Totalt sysselsätter företaget cirka 400 personer runtom i Europa, och förra året öppnade de ett filialkontor i Kista, Sverige.

Under de kommande tre åren vill företaget växa än mer och har nämnt tre delar som företaget vill genomföra för en ökad omsättning: höja driftsnivåerna i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien och Nederländerna, etablera filialer på nya platser i Europa för att bedriva sin verksamhet och ge tekniskt stöd, fokusera på nyckelindustrier såsom maskin- och fabriksautomatisering och transport- och fordonsindustrin samt utökad distribution i Tyskland, Storbritannien och Nederländerna.

– Advantech-kunderna drar nytta av vår mycket stora produktionskapacitet. Huvudkontoret i Taiwan hjälper också till med optimering av lokala organisationer, talang och kultur, och kommer även att söka affärsmöjligheter via en regional rådgivande kommitté. En ökad försäljningsnärvaro här är ett av företagets primära mål att aktivt reagera på den senaste utvecklingen inom industrins 4.0-trender i EU, säger Jash Bansidhar, European Sector Head för Industrial IoT Group, Advantech, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1