Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alexey utemov dreamstime.com Elektronikproduktion | 14 juni 2018

Rolls-Royce sparkar 4’600

För att skapa bättre avkastning, högre marginaler och ökat kassaflöde meddelar Rolls-Royce att de ska omstrukturera – och sparka 4’600 anställda.
Under de kommande 24 månaderna förväntar sig bolaget att den föreslagna omstruktureringen kommer att dra ner på cirka 4’600 roller, främst i Storbritannien där bolagets största del av administration- och supportfunktioner är baserade, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Drygt en tredjedel av de 4’600 personerna förväntas lämna bolaget i slutet av 2018. Programmet förväntas öka sin nedskärning fram till 2019 med full implementering av ändringarna i mitten av 2020.

– Vi har gjort framsteg i förbättringen av vår dagliga verksamhet och i att stärka vårt ledarskap, och vänder oss nu till att minska komplexiteten som ofta saktar ner oss och leder till dubbelarbete. Det är aldrig ett enkelt beslut att minska på vår personalstyrka, men vi måste skapa en kommersiell organisation som är lika världsledande som vår teknik. För att göra detta ändrar vi fundamentalt hur vi jobbar, säger Warren East, CEO för Rolls-Royce, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1