Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© george tsartsianidis dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 juni 2018

CybAero ansöker om konkurs

Styrelsen för CybAero AB har kommit fram till att det inte Àr möjligt att driva bolaget vidare, och har dÀrför ansökt om konkurs.
– Under mina tre mĂ„nader som vd har jag, tillsammans med mina kollegor, gjort allt för att förhindra den situation vi idag befinner oss i. CybAero har sedan börsstoppet den 15:e februari flitigt uppvaktat Nasdaq för att försöka fĂ„ klarhet i vilka hinder som finns för att Ă„teruppta handeln i bolagets aktier. Bolaget har ocksĂ„ löpande vidtagit kvalitetsĂ„tgĂ€rder. Parallellt med detta har ledningen undersökt andra tĂ€nkbara alternativ och finansiering har varit nĂ€ra att sĂ€kras vid flera tillfĂ€llen. Den operativa verksamheten har under tiden fortgĂ„tt och flera nya affĂ€rsmöjligheter har öppnat sig, sĂ€ger Tommy Magnusson, vd för CybAero AB, i ett pressmeddelande.

Drönarbolaget har haft finansiering pÄ plats men inte kunnat disponera den dÄ bolagets aktier handelsstoppats.

I början av juni anmÀlde en missnöjd före detta anstÀllda bolaget till konkurs dÄ personen inte fÄtt överenskommen lön.

– Min förhoppning Ă€r att CybAero efter konkursen Ă„terskapas under ledning av ny Ă€gare. CybAero har förutsĂ€ttningarna att vara ett innovativt teknikföretag med goda framtidsutsikter i en spĂ€nnande framtidssektor, sĂ€ger Tommy Magnusson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-21 11:24 V11.9.8-1