Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© clavister Elektronikproduktion | 18 juni 2018

Clavister ingår distributionsavtal med mexikanska BlueWorks

Den mexikanska distributören BlueWorks kommer att erbjuda Clavisters sÀkerhetslösningar till sina ÄterförsÀljare och kunder.
– SĂ€kerhetssituationen i Mexico har nĂ„tt en kritisk punkt och det finns en stor efterfrĂ„gan av förstklassiga cybersĂ€kerhetsprodukter. NĂ€r vi först fick kĂ€nnedom om Clavister blev vi helt övertygade om att deras teknologi, lösningar och produkter Ă€r helt rĂ€tt val för vĂ„ra Ă„terförsĂ€ljare och deras slutkunder, sĂ€ger Javier Salazar, CTO pĂ„ BlueWorks, i ett pressmeddelande.

Clavisters egenutvecklade operativsystem minimerar risken att drabbas av vanliga och kÀnda sÀkerhetsproblem. Clavister erbjuder brandvÀggs-, antivirus-, autentiserings- och behörighetshanteringslösningar.

– Mexiko Ă€r en spĂ€nnande marknad med stora och intressanta bolag, vilka BlueWorks kan nĂ„ genom sina distributionskanaler. SĂ€rskilt mycket ser vi fram emot att expandera vĂ„ra affĂ€rer inom MSSP, en kundgrupp som teamet pĂ„ BlueWorks har stor erfarenhet av, sĂ€ger Andreas Åsander, sĂ€ljchef för Enterprise Sales pĂ„ Clavister.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-21 11:24 V11.9.8-2