Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur dreamstime.com Elektronikproduktion | 20 juni 2018

TCECUR vinner miljonaffärer via dotterbolaget TC Connect

TC Connect Sverige har tecknat ett treårigt ramavtal och fått beställningar från en statlig myndighet gällande radiosystem och terminaler.
Utöver affären med den statliga myndigheten har även en order från Billerud Korsnäs tecknats, gällande uppdatering av radiosystem. Ett antal mindre beställningar för PMR system har också tagits emot från kommuner.

Totalt uppgår värdet av de olika ordrarna till 4,5 miljoner kronor.

– Det strategiska arbetet med att introducera nya produktlinjer börjar ge effekt vilket är glädjande, vi fortsätter att växa inom applikationer för kontrollrum där vi finner hög efterfrågan, säger Robert Birgersson, vd för TC Connect Sverige, i ett pressmeddelande.

TCECUR kommer från Telenor radio och Ericsson Radio Systems och är en teknikorienterad säkerhetskoncern.

– Det är mycket tillfredsställande att vi börjar se effekten av omställningen till ny teknik och egna produkter, säger Ole Oftedal, koncernchef och vd för TCECUR.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2