Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 oktober 2002

Nolato varslar 90

Nolato slår ihop två telekombolag i Kristianstad.
För att skapa en effektiv och lönsam verksamhet i Kristianstad kommer Nolato att slå samman bolagen Nolato Alpha och Nolato Mobile till ett bolag. Namnet på det nya bolaget blir Nolato Alpha och verksamheten kommer att innefatta resurser och specialkompetens inom mobil telefoni och telekom.

Motivet till sammanslagning är att i rådande marknadssituation, som karaktäriseras av stagnerad tillväxt inom mobil telefoni och försenade lanseringar inom 3G, säkerställa och vidareutveckla enhetens specialistkompetens.

Sammanslagningen i kombination med rationaliseringar och övertalighet i samband med minskad efterfrågan medför att Nolato varslar 90 personer i Kristianstad.

Åtgärden beräknas ge årliga kostnadsbesparingar på cirka 30 miljoner kronor från och med 2003.

Nolato är en högteknologisk systemleverantör av polymera komponenter till världsledande kunder inom mobil telefoni, telekom, vitvaror, fordon, övrig industri och medicinteknik.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1