Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Saab Elektronikproduktion | 26 juni 2018

Saab får beställning på sjöradarn Sea Giraffe AMB

Säkerhets- och försvarsföretaget Saab har fått en beställning på det marina multifunktionsradarsystemet Sea Giraffe AMB och tillhörande utrustning.
Sea Giraffe AMB är en marin 3D-multifunktionsradar med medellång räckvidd. Den används för övervakning i luften och på havsytan samtidigt och har en funktion för artillerilokalisering.

– Beställningen visar än en gång att Sea Giraffe-familjen är stark på marknaden. Radarn är väl beprövad och detta i kombination med teknik i världsklass samt kompakt design gör oss unik på marknaden, säger Anders Carp, chef för Saabs affärsområde Surveillance, i ett pressmeddelande.

Den första delen av beställningen kommer att utföras under 2018-2019. Kontraktet omfattar även optioner för mer än 10 ytterligare Sea Giraffe AMB-system.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1