Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© combitech Elektronikproduktion | 28 juni 2018

Combitech etablerar sig i Luleå

Teknikkonsulten Combitech stÀrker sin position i norra Sverige genom att etablera sig i LuleÄ, med mÄlet att ha ett 60-tal konsulter inom fyra Är.
Ett partnerskap som var en viktig utgÄngspunk för Combitechs satsning i LuleÄ var ett strategiskt partnerskap kring framtidens gruvdrift med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo, skriver Combitech i ett pressmeddelande.

Utöver LuleĂ„ i norra Sverige finns Combitech sedan tidigare i Örnsköldsvik, UmeĂ„, SollefteĂ„, Sundsvall och Östersund.

– VĂ„r bedömning Ă€r att det finns en viktig plats pĂ„ marknaden hĂ€r i regionen för oss som en av Nordens ledande teknikkonsultbolag. Framförallt ser vi möjligheter inom digitala partnerskap och cybersĂ€kerhet. HĂ€r vill vi erbjuda en plattform för de aktörer som vill vĂ€xa sina affĂ€rer med oss, sĂ€ger Andreas Andersson, platschef för Combitech i LuleĂ„, i ett pressmeddelande.

Kontoret i LuleÄ Àr planerat att öppnas i augusti 2018 och kommer att ledas av Andreas Andersson. Under sensommaren och hösten kommer fokus ligga pÄ att rekrytera konsulter och etablera leveransen till partnerskapet med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo, samt utveckla nya digitala partnerskap pÄ marknaden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1