Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jirsak dreamstime.com Elektronikproduktion | 03 juli 2018

Addtechkoncernen expanderar med tre nya förvärv

Tre olika affärsområden inom Addtechkoncernen har på kort tid förvärvat varsitt företag.
Addtech Power Solutions tecknade den 3 juli 2018 avtal om att förvärva samtliga aktier i Power Technic ApS, en leverantör av strömförsörjningsprodukter främst till kunder på den danska marknaden. Power Technic har 6 anställda och omsätter cirka 35 miljoner danska kronor (49 miljoner svenska kronor).

Addtech Componenets tecknade den 3 juli 2018 avtal om att förvärva samtliga aktier i Diamond Point International Ltd. Diamond Point utvecklar, tillverkar och säljer innovativa inbyggda datorsystem för krävande OEM-applikationer. Verksamheten främst riktad mot försvars- och järnvägsindustrin i Storbritannien. Företaget har 9 anställda och omsätter cirka 3,5 miljoner brittiska pund (41,4 miljoner kronor).

Addtech Industrial Process tecknade den 2 juli 2018 avtal om att förvärva samtliga aktier i TLS Energimätning AB, en leverantör av mätutrustning för värme, kyla och vatten till värme- och vattenverk på den svenska, norska och danska marknaden. Företaget har 9 anställda och omsätter cirka 50 miljoner kronor.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1