Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© clavister Elektronikproduktion | 06 juli 2018

Clavister levererar säkerhet till myndighet i Sydostasien

En myndighet i Sydostasien, med ansvar för att bygga ett sÀkert offentligt mobilnÀt, har valt Clavister för att skydda sin nÀtinfrastruktur.
Den Örnsköldsviksbaserade leverantören av IT-sĂ€kerhetslösningar har meddelat att en myndighet i Sydostasien valt företagets virtuella sĂ€kerhetslösning för att skydda sin nĂ€tverksinfrastruktur.

– Denna bestĂ€llning har stor betydelse för oss eftersom den visar att vĂ„r virtuella sĂ€kerhetslösning nu ocksĂ„ vĂ€ljs av teleoperatörer utanför de kommersiella mobilnĂ€ten, sĂ€ger Erik Engström, vice vd för Communication Service Provider Sales pĂ„ Clavister, i ett pressmeddelande.

Infrastrukturen, ett sĂ„ kallat bluelight-system, skyddar allmĂ€nna sĂ€kerhets- och krisinformationsflöden i det mobila nĂ€tet. Den initiala ordern Ă€r en “proof-of-concept”-order, men förvĂ€ntas vĂ€xa utifrĂ„n Clavisters tidigare erfarenhet av liknande bestĂ€llningar.

– Även om de första kunderna var traditionella mobiloperatörer, ser vi nu att andra typer av operatörer, inom omrĂ„den som offentlig sĂ€kerhet och kritisk infrastruktur, vĂ€ljer vĂ„r virtuella sĂ€kerhetslösning. Att fĂ„ förtroendet att leverera till denna typ av samhĂ€llskritisk verksamhet Ă€r ett bra kvitto pĂ„ kvaliteten pĂ„ vĂ„ra produkter och vĂ„r teknologi, sĂ€ger John Vestberg, vd och koncernchef för Clavister.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1