Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 15 oktober 2002

Designpris till svensk bredbandsbox

i3 micro technology har tilldelats designutmärkelsen Utmärkt Svensk Form för sin set-top box, Mood BoxT.
Kistaföretaget i3 micro technology, som utvecklar och marknadsför IP-produkter för TV och video streaming samt telefoniprodukter för IP-baserade nätverk, har tilldelats utmärkelsen Utmärkt Svensk Form för sin set-top box, Mood BoxT.

I augusti 2002 fick i3 en genombrottsorder från amerikanska General Dynamics Interactive, avseende leverans av Mood Box för installation på hotellrum världen över. Mood Box är designad av den kände svenske industridesignern Nikolaus Frank på Frank Etc. i nära samarbete med i3, samt Ari Hakala på Cadland.

Juryns motiveringlöd: "En hemelektronikprodukt som andas internationell design 2003. Eftersom den är nätt och flexibel går boxen lätt att integrera med andra moderna apparater som den ska samarbeta med. Också ett fint exempel på hur produktgrafiken väl anpassats och lyfter uttrycket".

Utmärkelsen delas i år ut för nittonde gången i ordningen av Svensk Form, som bildades 1845.

"Att få utmärkelsen Utmärkt Svensk Form är mycket glädjande och ytterligare ett kvitto på attraktiviteten hos våra produkter", säger Hans Holmberg, VD för i3 micro technology.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-2