Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© leifstiller dreamstime.com Elektronikproduktion | 13 juli 2018

TC Tech levererar uppgraderade system till Taiwan

TC TECH Sweden AB har levererat ett uppgraderat produktionssystem för volymtillverkning av LGP:er till bildskärmar till en taiwanesisk kund.
Det uppgraderade produktionssystemet ersätter ett tidigare levererat system och installationen i Taiwan beräknas bli klar i juli.

Testerna av det uppgraderade produktionssystemet genomfördes för kundens räkning i TC Techs renrum i bolagets lokaler i Stockholm. Renrummet installerades under våren och gör det möjligt att testa systemet under krävande industriella förhållanden.

– De framgångsrika tester som vi nu har genomfört är ett kvitto på att den uppgraderade versionen av vårt produktionssystem är robust och kan tillverka LGP:er av mycket hög kvalitet. Vi kommer nu att slutföra leveransen och installationen av systemet under juli månad, säger Alexander Luiga, vd för TC Tech, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1