Annons
Annons
© Lockheed Martin Elektronikproduktion | 17 juli 2018

Terma och BAE Systems i långsiktigt F-35-avtal

Terma och BAE Systems har tecknat ett långsiktigt prisavtal för tillverkning av kompositskinn för alla tre varianterna av F-35.
Avtalet är en fortsättning på ett långsiktigt avtal undertecknat 2013 som omfattar tillverkning av stora kompositskinn för horisontell och vertikal svans på alla varianter av F-35.

Terma har samarbetat med BAE Systems på F-35-programmet sedan 2006 och under 2009 tecknades ett kontrakt om leverans av komposittillverkade delar till F-35.

– Den nya signeringen bekräftar ytterligare Termas starka position på F-35-programmet och visar hur samarbete kan gynna Terma, BAE Systems och F-35-programmet som helhet. Genom ett stort investeringsprogram de senaste tre åren erbjuder Terma i dag en av Europas mest avancerade och högteknologiska produktionsanläggningar för utveckling och tillverkning av kompositdelar till flygindustrin, säger Jens Maaløe, vd och koncernchef för Terma, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1