Annons
Annons
© mariusz szachowski dreamstime.com Elektronikproduktion | 25 juli 2018

Waystream och Netnordic får uppföljningsorder från Öresundskraft

Waystream och Netnordic Sverige AB har tillsammans vunnit en ny order avseende accesswitchar från Öresundkraft. Öresundskraft Stadsnät levererar smarta kommunikationslösningar och snabbt internet till 30'000 hushåll i Helsingborg, Höganäs, Bjuv och Åstorps kommun.
Accessutrustningen består av Waystreams MS4000 koppar- och fiberswitchar. Kopparswitcharna är fria från kemikalier och kommer levereras under tredje och fjärde kvartalet i år. Switcharna ska användas för att uppgradera det befintliga fast ethernet-nätet till gigabit-hastighet.

– Vi är givetvis glada över att få fortsatt förtroende av Öresundskraft. Tillsammans med Waystream ska vi se till att invånarna i regionen får ännu snabbare uppkoppling. Vi ser också med spänning fram emot att få bidra till utbyggnaden av den internationellt uppmärksammade stadshubben, säger Robert Malm, VD på Netnordic.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1