Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 31 juli 2018

Incap Estonia mottar senaste versionen av ISO 13485: 2016

EMS-leverantören meddelar att fabriken i Kuressaare, Estland, har gått vidare med en annan revision och är nu den enda leverantören av elektronikproduktionstjänster i Estland med den senaste versionen av certifikatet ISO 13485: 2016, för tillverkning av elektronik för medicintekniska produkter och relaterade tjänster.
Incaps interim vd och vd:n för Incaps dotterbolag i Estland, Otto Pukk, förklarade att fabriken tidigare tillverkat komponenter för olika projekt inom medicinsk industri och är redo att ta upp nya projekt.

– Resultatet av revisionen bekräftade att alla våra dokument och processer överensstämmer med kraven för att producera elektroniska komponenter för medicinsk sektor - till exempel elektroniska komponenter för olika enheter på sjukhus, som hjälper till att utföra undersökningar och diagnostisera eller utföra operationer, förklarar Otto Pukk i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1