Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© PiezoMotor Uppsala AB Elektronikproduktion | 31 juli 2018

PiezoMotor fördjupar samarbete med kinesisk halvledarpartner

PiezoMotor Uppsala AB har undertecknat ett avtal kring fortsÀttning av det samarbete som tidigare inletts med en ledande kinesisk aktör inom halvledarindustrin.
Tidigare har PiezoMotor genomfört en förstudie dÀr möjligheterna att integrera Piezo-motorer i avancerade system i litografiutrustning som anvÀnds vid tillverkning av halvledarkomponenter har utvÀrderats. De tvÄ parterna har nu faststÀllt villkoren för en fortsÀttning av projektet.

För den kommande fasen i samarbetet ersÀtts PiezoMotor med cirka 1,4 miljoner kronor och bedömningen Àr att projektet kommer att generera ytterligare 3 till 5 miljoner kronor i intÀkter till PiezoMotor under 2018.

– Vi har tidigare levererat motorer för cirka 1 miljon kronor till denna kund och jag ser goda förutsĂ€ttningar för vĂ„r försĂ€ljning att vĂ€xa rejĂ€lt i takt med att samarbetet fortskrider. Kunden Ă€r en mycket viktig aktör pĂ„ marknaden för produktionsutrustning till halvledarindustrin och Ă€r som referenskund en viktig dörröppnare för PiezoMotor ocksĂ„ för andra affĂ€rsmöjligheter, inte minst i Kina, sĂ€ger Johan Westermark, vd för PiezoMotor, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2