Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© PiezoMotor AB Elektronikproduktion | 02 augusti 2018

PiezoMotor i internationellt samtal kring volymtillverkning

PiezoMotor Uppsala AB har tecknat en avsiktsförklaring (Letter of Intent) och kommer att ingÄ partnerskapssamtal med ett internationellt bolag för volymtillverkning och kommersialisering av PiezoMotors elektrokeramiska mikromotorer.
Det svenska företaget PiezoMotor utvecklar och tillverkar patenterade piezoelektriska motorer. Nu inleder företaget samtal med en tillverkare och leverantör av ett utbud av olika produkter, bland annat elektrokemiska piezokomponenter.

Under det andra halvÄret 2018 kommer de tvÄ parterna att undersöka förutsÀttningarna för ett samarbete inom produktion och kommersialisering av PiezoMotors produkter.

Syftet med diskussionerna Àr att nÄ ett separat och bindande samarbetsavtal dÀr företagen kombinerar sina respektive resurser och bland annat etablerar produktionskapacitet i miljonvolym.

– Vi inleder nu samtal med en av de största leverantörerna av elektrokeramiska produkter med betydande resurser och mycket hög tillverkningskapacitet. VĂ„r ambition Ă€r att diskussionerna ska leda fram till ett partnerskap med detta industribolag med global rĂ€ckvidd. I och med diskussionen vi nu inleder utvĂ€rderar vi aktivt flera av huvudalternativen för att sĂ€kra den leveranskapacitet vi bedömer kommer att behövas framöver, sĂ€ger Johan Westermark, vd för PiezoMotor Uppsala AB, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1