Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 oktober 2002

Viking och Tele2 i samarbete

Tele2 utökar samarbetet med Viking Telecom för att säkerställa sin position inom routerproduktområdet.
Viking Telecom kommer därmed att ytterligare utveckla sina produkter till att passa Tele2s produktportfölj. Tele2 har valt att prioritera produkter där SMS-funktionen är integrerad i telefonen.

Som ett led i denna satsning på integrerade telefoner har Tele2 och Viking Telecom kommit överens om att liggande ordrar på fristående SMS-terminaler kommer att ersättas med intensifierad produktutveckling och nya ordrar i linje med Tele2s önskemål.

- Vi är starka i vår övertygelse när det gäller SMS i det fasta nätet men denna förändring innebär kortsiktigt ett tapp i omsättning och resultat. Vi står dock fast vid den tidigare kommunicerade prognosen för 2002, säger Carl Schneider, VD på Viking Telecom AB.

Tele2 kommer att returnera de SMS-terminaler som är levererade men ännu inte nått slutanvändaren. Dessa terminaler kommer att användas för leverans till andra kunder.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1