Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Indesmatech Teknik | 08 augusti 2018

Indesmatech expanderar till Storbritannien och Irland

Brexit begrĂ€nsar inte britternas intresse för teknisk rĂ„dgivning och marknadsföring frĂ„n de nordiska lĂ€nderna – nĂ„got som Indesmatech planerar att ta vara pĂ„.
Indesmatechs planerar att ta sina nordiska framgÄngar inom konsult, försÀljning och marknadsföring av LoRa- och LoRaWAN-lösningar, inklusive Smart City-lösningar vidare till Storbritannien och Irland, meddelar företaget via ett pressmeddelande.

I och med expansionen blir Indesmatechs ett nordeuropeiskt företag som tÀcker Danmark, Sverige Norge, Finland, Baltikum - och nu Àven Storbritannien och Irland.

Expansionen har i första hand uppnÄtts genom ett avtal om att utöka agentursamarbetet med chiptillverkaren Semtech. Semtech ligger bakom LoRa-tekniken och har Àven lösningar inom fiberoptisk kommunikation, trÄdlös laddning och övergÄende skyddsdioder.

Expansionen har Ă€ven lett till att man behövde öka pĂ„ personalstyrkan i Danmark. Peter LĂŒppert Jensen kommer att driva Indesmatechs digitala och administrativa profil, bland annat genom en LoRaWAN webbshop som snart kommer att introduceras, medan Peter Domsten tar ansvaret för tekniskt stöd och implementering av applikationer pĂ„ LoRa och LoRaWAN.

Detta kommer att frigöra resurser inom organisationen som gör det möjligt att fokusera pÄ expansionen i vÀst och dÀrmed dra nytta av den kunskap som byggdes upp i Norden. Företaget skriver Àven att man rÀknar med att öppna upp ett lokalt kontor i England under inrÀttas 2019.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1