Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© hexagon Elektronikproduktion | 09 augusti 2018

Ola Rollén säljer halva sitt innehav i Hexagon

Hexagons vd och koncernchef Ola Rollén, har sålt 586'500 aktier i Hexagon AB under perioden 6-8 augusti, det framgår av ett pressmeddelande.
Ola Rollén kvarstår som dedikerad långsiktig aktieägare och äger efter försäljningen 586'900 aktier, vilket motsvarar en investering om cirka 318 miljoner kronor baserat på stängningskursen den 8 augusti.

– Försäljningen görs av privatekonomiska skäl och jag har inte för avsikt att sälja ytterligare aktier. Mitt kvarvarande innehav i Hexagon är fortfarande min utan jämförelse största privatekonomiska investering. Mitt engagemang och min starka tilltro till Hexagons framtid kvarstår. Vi står inför en mängd spännande möjligheter och jag ser fram emot att fortsätta leda och utveckla Hexagon mot våra strategiska mål, säger Ola Rollén i pressmeddelandet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2