Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dmitriy shironosov dreamstime.com Komponenter | 10 augusti 2018

Sivers IMA inleder samarbete inom 5G millimetervågteknik

Sivers IMA meddelar idag att bolaget inleder ett nära samarbete med ett nordamerikanskt produktbolag inom området trådlösa bredbandslösningar.
Samarbetet fokuserar på utveckling av och tidig tillgång till komponenter inom 5G millimetervågsteknik, där Sivers IMA:s RF komponent kommer att bli en nyckelkomponent i det nordamerikanska produktbolagets planer att erbjuda millimetervågsprodukter på den växande 5G millimetervågsmarknaden.

”Detta samarbete utgör en ännu en milstolpe i vår strävan att skapa en ledande position på 5G millimetervågsmarknaden. Genom att lägga till ytterligare ett innovativt och framåtriktat produktbolag med fokus på trådlösa bredbandslösningar till de existerande samarbeten vi har med Fujikura och Ampleon, adderar vi styrka och insikter till ett redan unikt samarbete mellan företag som gemensamt jobbar mot att erbjuda lösningar i världsklass inom området. Vi är mycket nöjda och stolta över att detta bolag väljer att samarbeta med Sivers IMA kring denna spännande teknologi och det bekräftar ännu en gång att våra lösningar för millimetervågsteknik är absolut världsledande”, säger Anders Storm, vd på Sivers IMA.

Produktutveckling och systemintegration har redan inletts och de initiala leveranserna av RFIC kretsar från Sivers IMA, som kommer att användas i prototyper och fältförsök, kommer att inledas under fjärde kvartalet i år.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1