Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission Elektronikproduktion | 10 augusti 2018

Inission ökar kapaciteten i Tallinn

Under sommarmånaderna har Inission Tallin hunnit med att genomföra två större projekt. Bolaget har förnyat tidigare ISO-certifikat och samtidigt har verksamheten certifierats enligt ISO 13485. Vilket innebär att medicinteknisk utrustning nu får tillverkas i fabriken.
– Vi följer vår strategiska plan mot en ökad kundbas och ISO 13485 öppnar dörren till läkemedelssegmentet för oss. Certifieringen bekräftar också för alla våra intressenter den kvalitativa förmåga vi besitter på Inission Tallinn, säger Marina Strik, Managing Director på Inission Tallinn OÜ, i ett pressmeddelande.

Samtidigt har bolaget analyserat trycket från marknaden och baserat på en ökad efterfrågan från kunderna har Inission Tallinn också satt ytterligare en ny SMT-ytmonteringslina i drift. Den extra linan höjer inte enbart kapaciteten utan stärker även möjligheten till standardisering mellan bolagen vilket underlättar för ökad flexibilitet mellan Inissions fabriker.

– Installationen av den nya linan innebär en rad förbättringar. Bland annat produktion av mer komplexa produkter, högre flexibilitet och effektivare hantering av personalresurser, säger Marina Strik.

Björn Lifvergren, vd för Inission AB, tillägger att de båda projekten har sin grund i ökade kundbehov.

– Vi har investerat i både kapacitet och kompetens vilket innebär att verksamheten i Tallinn behöver utöka sin bemanning. Detta känns jätteroligt. För närvarande är vi drygt 60 personer men kommer under hösten att utöka med ytterligare 10 personer, säger Björn Lifvergren.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1