Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mariusz szachowski dreamstime.com Embedded | 15 augusti 2018

Tritech inleder samarbete & distributionsavtal med BlackBerry QNX

Enligt avtalet kommer Tritech att tillhandahÄlla den sÀkerhetscertifierade BlackBerry QNX-plattformen och professionella tjÀnster för transport- och generella inbyggnads-applikationer i Sverige och Finland.
Genom partnerskapet kommer Tritech att erbjuda off-the-shelf hÄrdvara och mjukvarubyggblock som gör det möjligt för OEM-företag att optimera sina utvecklingsinsatser och förkorta marknadsintroduktionen, ofta med stöd av Tritechs ingenjörsteam, som tillhandahÄller utvecklingstjÀnster inom hÄrdvara, mjukvara samt test och verifiering.

– Det hĂ€r Ă€r intressanta tider i vĂ„r bransch, med intelligenta och uppkopplade system överallt, och edge AI-applikationer som driver pĂ„ behovet av en ny klass av inbyggda enheter. MĂ„nga industrier tittar pĂ„ autonoma system och frĂ„gor som hög tillförlitlighet, funktionell sĂ€kerhet och cybersĂ€kerhet blir allt viktigare. BlackBerry QNX Ă€r perfekt positionerat för att hjĂ€lpa kunder att övervinna dessa utmaningar, och vi ser fram emot att samarbeta med BlackBerry QNX och vĂ„ra kunder för att bygga bra produkter, sĂ€ger Patrik Patrik Björklund, försĂ€ljningschef pĂ„ Tritech Solutions, i ett pressmeddelande.

– Vi ser fram emot att bygga ett starkt partnerskap med Tritech för att hjĂ€lpa företag inom transport, medicinteknik och industriell automation att utveckla sĂ€krare och mer tillförlitliga system, sĂ€ger Kaivan Karimi, Senior Vice President, försĂ€ljning och marknadsföring hos BlackBerry Technology Solutions (BTS).
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2