Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© olivier26 dreamstime.com Elektronikproduktion | 16 augusti 2018

Invisio utökar koncernledningen med SVP Operations

Inviso, som utvecklar kommunikationssystem, har anstÀllt Joakim Birgersson som Senior Vice President Operations med ansvar för koncernens tillverkning och Supply Chain. Han tilltrÀder sin roll, en ny position inom Inviso, den 1 september 2018
Joakim Birgersson har mÄngÄrig erfarenhet frÄn sÀkerhets- och hörselskyddsindustrin och har haft ledande positioner pÄ bÄde smÄ och stora tillverkande bolag, sÄsom Sordin och Peltor. Han kommer nÀrmast frÄn tjÀnsten som Corporate Vice President and General Manager Europe pÄ MSA Safety, det framgÄr av ett pressmeddelande.

– Vi Ă€r glada över att vĂ€lkomna Joakim till Invisio. Han tillför stor erfarenhet och kompetens som kommer att bidra till att fortsĂ€tta utveckla vĂ„r Operations-organisation. Med rekryteringen stĂ€rker vi vĂ„r samlade kompetens inför vĂ„r fortsatta tillvĂ€xtresa, sĂ€ger Lars HĂžjgĂ„rd Hansen, vd för Invisio.

Operations Àr en viktig del av Invisios affÀrsmodell. Med ett vÀxande nÀtverk av samarbetspartners globalt Àr en effektiv tillverkning och Supply Chain avgörande för att möta kunders behov och förvÀntningar, skriver bolaget i pressmeddelandet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2