Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© GN Hearing Elektronikproduktion | 17 augusti 2018

GN Hearing samarbetar med Google

I ett nytt tekniskt partnerskap siktar GN Hearing och Google pÄ att göra GN Hearing till den första tillverkaren att kunna erbjuda ett fullstÀndigt spektrum av direkt ljudströmning frÄn Android-enheter till hörapparater.
MÄlet, och förvÀntningarna, Àr att direktströmning kommer att bli tillgÀnglig för anvÀndare av de nyligen lanserade hörapparaterna ReSound LiNX Quattro och Beltone Amaze i en framtida Android-version.

– Enligt VĂ€rldshĂ€lsoorganisationen, har omkring 466 miljoner mĂ€nniskor vĂ€rlden över handikappande hörselnedsĂ€ttning. Denna siffra förvĂ€ntas öka till 900 miljoner mĂ€nniskor fram till Ă„r 2050. Google samarbetar med GN Hearing för att skapa en ny öppen specifikation för hörapparat streaming stöd pĂ„ framtida versioner av Android-enheter , sĂ€ger Seang Chau, Vice President of Engineering pĂ„ Google, i ett pressmeddelande.

AnvÀndare kommer att kunna ansluta och övervaka sina hörapparater, sÄ att de kan fÄ full fördel av sina Android-enheter utan att anvÀnda en enhet som mellanhand för streaming till sina hörapparater.

– Vi Ă€r hedrade att samarbeta med Google för den hĂ€r viktiga utvecklingen, vilket möjliggör direktstreaming för Ă€nnu fler anvĂ€ndare av hörapparater via sina Android-enheter. Detta Ă€r ytterligare ett exempel pĂ„ hur GN Hearing strĂ€var obevekligt för att driva innovation framĂ„t genom att utveckla nya produkter och lösningar med unika fördelar för hörapparatanvĂ€ndare och audionomer runt om i vĂ€rlden, sĂ€ger Anders Hedegaard, vd GN Hearing.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2