Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers IMA Elektronikproduktion | 21 augusti 2018

Sivers IMA i 5G-samarbete med global leverantör

Sivers IMA har inlett ett nÀra samarbete runt 5G millimetervÄg med ett europeiskt produktbolag inom licensierade punkt-till-multipunkt (PMP) lösningar.
Samarbetet mellan de tvÄ parterna avser utveckling av och tidig tillgÄng till komponenter inom 5G millimetervÄg, dÀr Sivers IMA:s RF-komponent kommer att bli en nyckelkomponent för det europeiska produktbolagets planer att utöka sin produktportfölj.

Systemanalys och utvecklingsaktiviteter har redan pÄbörjats. Leveranser av 5G-komponenter frÄn Sivers IMA, frÀmst för anvÀndning i prototyper och proof of concept-aktiviteter, kommer att inledas under fjÀrde kvartalet i Är.

– Det glĂ€djer mig att fĂ„ annonsera ytterligare ett samarbete med ett ledande produktbolag kring vĂ„ra 5G produkter. Bolaget har under lĂ„ng tid levererat kraftfulla millimetervĂ„g-lösningar över hela vĂ€rlden och har mĂ„nga av de ledande operatörerna som kunder. Som komplement till tidigare annonserade samarbeten fĂ„r vi nu ett nĂ€ra samarbete med ett företag som tidigt verkat pĂ„ och drivit punkt till multipunkt marknaden för mikro-och millimetervĂ„gssystem. VĂ„ra produkter ger inte bara vĂ„r partner en teknisk spets, deras erfarenhet och expertis inom nyckelfĂ€rdiga systemlösningar kommer dessutom att lĂ€ra oss mycket om kundens kund och deras behov, sĂ€ger Anders Storm, vd för Sivers IMA Holding AB, i ett pressmeddelande.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2