Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Devex Mekatronik Elektronikproduktion | 22 augusti 2018

Devex Mekatronik öppnar nytt kontor i Sundsvall

Det tekniska konsultföretaget Devex Mekatronik expanderar och öppnar ett nytt kontor i Sundsvall med mÄlet att nÄ en nordligare marknad.
– Expansionen i Sundsvall stĂ€mmer vĂ€l överens med strategin för Devex Mekatronik dĂ„ vi redan arbetar i branscher som kan tillföra mycket i Sundsvallsregionen. Vi ska vara en stark partner och arbeta hĂ„rt för att ge vĂ„ra kunder lönsamma och hĂ„llbara projektresultat, sĂ€ger Eric Boström, vd och grundare för Devex Mekatronik, i ett pressmeddelande.

Platschef för det nya kontoret i Sundsvall Àr Anna Höyer som sedan tidigare kommer frÄn rollen som konsult pÄ Devex Mekatroniks kontor i Lund.

– Sundsvall Ă€r en vĂ€xande industristad med mĂ„nga intressanta företag, frĂ€mst inom pappers- och massaindustrin men Ă€ven mindre företag och uppstartsbolag. Det behövs ingenjörer och jag ser ett ökat behov av vĂ„ra tjĂ€nster. Konsultverksamheten Ă€r inte lika utbredd hĂ€r men jag tror att behovet och intresset ökar i samband med att regionen vĂ€xer. Det finns mĂ„nga fördelar bĂ„de för arbetsgivare och arbetstagare, sĂ€ger Anna Höyer.

Förutom att etablera sig pÄ den lokala marknaden Àr kontorets mÄl att successivt rekrytera kompetenta ingenjörer och pÄ sikt vÀxa till 10 - 15 personer.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2