Elektronikproduktion | 17 oktober 2002

Pris till PartnerTech

PartnerTech har tilldelats Parker Hannifins pris - Årets leverantör 2002. Det som värderats är kvalitet, leveranssäkerhet och flexibilitet.
Ett stycke ur Parker Hannifin AB:s motivering till utmärkelsen lyder:
"Vid vårt val av "Årets Leverantör" beaktar vi särskilt kvalitet, leveranssäkerhet och flexibilitet. Dessa tre huvudkriterier har PartnerTech med god tillfredsställelse uppfyllt. I Parkers kvalitetsindex har PartnerTech haft index 100 procent för året 2002".

- Vi har samarbetat med PartnerTech i cirka tio år när det gäller skärande bearbetning och montering. Vi uppskattar deras förmåga och möjlighet att genom kontraktstillverkning tillgodose Parkers behov av extra kapacitet, säger Mats Karlsson, Inköpschef Parker Hannifin AB MCD.

- Det som främst kännetecknar vårt goda samarbete är de öppna dagliga och breda kontakter vi har i organisationerna. Vi är stolta över att få ta emot utmärkelsen som "Årets Leverantör 2002", säger Mikael Jonson, VD, PartnerTech.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1