Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ruag Elektronikproduktion | 23 augusti 2018

Ruag Space i avtal med amerikanska Rocket Lab

Rocket Lab utvecklar och tillverkar mindre uppskjutningsfordon med bas i Kalifornien. Tillsammans med Ruag Space har företaget skrivet under ett Memorandum of Understanding för Ruags flygande separationssystem.
Det amerikanska företaget har valt Ruag Space som sin föredragna leverantör för at tillhandahÄlla ett 15-tums mikrosatellitseparationssystem för framtida uppdrag av sina Electron Small Launch Vehicles (SLV). Ruags adaptrar ansluter satelliter och raketer under uppskjutningen och sÀkerstÀller en smidig separation vÀl i omloppsbana.

– Ruag Space har ett imponerande rekord av framgĂ„ngsrika uppdrag med sina innovativa separationssystem. Vi ser fram emot att arbeta med dem för att effektivisera en annan aspekt av uppskjutningen för smĂ„ satelliter, sĂ€ger Peter Beck, vd för Rocket Lab, i ett pressmeddelande.

Ruag Space har expanderat sin verksamhet pÄ marknaden för smÄ nyttolastsadaptorer och separationssystem de senaste Ären och det hÀr partnerskapet syftar till att utöka den effekten pÄ marknaden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2