Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Speed Group Elektronikproduktion | 24 augusti 2018

Speed Group expanderar - anställer 400 nya medarbetare

BorÄsbolaget Speed Group har under vÄren sett en stark tillvÀxthastighet. För att möta marknadens efterfrÄgan behöver bolaget 400 nya medarbetare.
En ny fastighet om 38’000 kvadratmeter har under vĂ„ren byggts i BorĂ„s, och stod under sommaren klar för anvĂ€ndning. Fastigheten Ă€r en logistikfastighet och Ă€r en del i Speed Groups tillvĂ€xtstrategi. Bolaget kommer att expandera kraftigt inom logistik- och bemanningstjĂ€nster och behöver 400 nya anstĂ€llda till den nya logistikverksamheten i BorĂ„s.

– Vi kommer i början av hösten rekrytera 400 nya talanger som vill vara med och bidra till utvecklingen av framtidens logistik, sĂ€ger Ann Nilsson, COO för bemanning, rekrytering och utbildning hos Speed Group, i ett pressmeddelande.

Speed Groups bemanningsbolag Speed Competence har haft en stark tillvÀxt under 2018. Under första kvartalet ökade bemanningsverksamheten med 26,9 procent jÀmfört med samma period föregÄende Är medan bemanningsbranschen i vÀstra Sverige vÀxte med 8,4 procent.

Bolaget omsÀtter i dag 600 miljoner kronor och sysselsÀtter cirka 1000 personer.

– Vi Ă€r otroligt stolta över den tillvĂ€xtresa vi har och vi ser en fortsatt stark efterfrĂ„gan av vĂ„ra tjĂ€nster framĂ„t, sĂ€ger Ann Nilsson.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1