Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yukchong kwan dreamstime.com Elektronikproduktion | 28 augusti 2018

Danska Mita-Teknik fixar bättre produktion i Kina

Det danska företaget producerar kontrollenheter för vindturbiner och vindkraftverk, och har genomfört en expansion av sina produktionsanläggningar i Kina.
Mita-Teknik flyttade sin tillverkning från Östeuropa till Ningbo, nära Shanghai i Kina, för att produktionskostnaderna började bli för höga. Nu har företaget slutfört expansionen avsina produktionsanläggningar i Kina, där de tillverkare kraftpaneler för processindustrin.

Samtidigt har Mita-Teknik optimerat sina procedurer och arbetsflöden. De 100 anställda kan nu producera paneler med 20 procent lägre kostnad än när produktionen var belägen i Östeuropa.

– Byggandet av den kinesiska produktionsenheten i Ningbo krävde grundlig förberedelse och flera års effektivitetsförbättringar och anpassningar, inklusive implementeringen av ISO9001-2015 och ISO14001. Sedan vi öppnade fabriken 2009 har vi blivit bättre och bättre att hitta rätt leverantörer och anställa rätt personal. I dag har vi ett exceptionellt bra och effektivt nätverk av underleverantörer, vilket gör det möjligt för oss att få de flesta komponenterna lokalt. Efter en expansion och modernisering i januari 2017 har vi nu en modern, fullt optimerad produktionsenhet, säger Klaus Kromann Knudsen, COO på Mita-Teknik, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-1