Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yukchong kwan dreamstime.com Elektronikproduktion | 28 augusti 2018

Danska Mita-Teknik fixar bättre produktion i Kina

Det danska företaget producerar kontrollenheter för vindturbiner och vindkraftverk, och har genomfört en expansion av sina produktionsanlÀggningar i Kina.
Mita-Teknik flyttade sin tillverkning frĂ„n Östeuropa till Ningbo, nĂ€ra Shanghai i Kina, för att produktionskostnaderna började bli för höga. Nu har företaget slutfört expansionen avsina produktionsanlĂ€ggningar i Kina, dĂ€r de tillverkare kraftpaneler för processindustrin.

Samtidigt har Mita-Teknik optimerat sina procedurer och arbetsflöden. De 100 anstĂ€llda kan nu producera paneler med 20 procent lĂ€gre kostnad Ă€n nĂ€r produktionen var belĂ€gen i Östeuropa.

– Byggandet av den kinesiska produktionsenheten i Ningbo krĂ€vde grundlig förberedelse och flera Ă„rs effektivitetsförbĂ€ttringar och anpassningar, inklusive implementeringen av ISO9001-2015 och ISO14001. Sedan vi öppnade fabriken 2009 har vi blivit bĂ€ttre och bĂ€ttre att hitta rĂ€tt leverantörer och anstĂ€lla rĂ€tt personal. I dag har vi ett exceptionellt bra och effektivt nĂ€tverk av underleverantörer, vilket gör det möjligt för oss att fĂ„ de flesta komponenterna lokalt. Efter en expansion och modernisering i januari 2017 har vi nu en modern, fullt optimerad produktionsenhet, sĂ€ger Klaus Kromann Knudsen, COO pĂ„ Mita-Teknik, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2