Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Hella Elektronikproduktion | 30 augusti 2018

Hella startar leveranser från sin nybyggda fabrik i Litauen

I oktober meddelade tillverkaren av fordonskomponenter, Hella, att de skulle bygga ut sin produktion med en ny anlÀggning i Litauen. Nu har företaget informerat om att den första leveransen av produkter har skeppats frÄn Kaunasfabriken.
Den nya anlĂ€ggningen Ă€r 8’000 kvadratmeter stor och hyser för tillfĂ€llet en personalstyrka om cirka 70 anstĂ€llda. Planen Ă€r dock att rekrytera totalt 250 anstĂ€llda under tre Ă„r, rapporterar Invest Lithuania - Litauens investeringsförmedlingsbyrĂ„.

Serieproduktionen av den första produkten BiLED HighBeam PCBA lanserades officiellt i augusti. Kretskorten Àr monterade i strÄlkastarna pÄ europeiska bilar. Det Àr planerat att produktionslinjen som startade verksamheten i fabriken kommer att producera över 1 miljon kretskort per Är och den första försÀndelsen av produkten har redan skickats till kunden.

– Vi har nĂ„tt ett mycket viktigt steg i vĂ„r nya fabriks historia - vi har skickat Hella Litauens första produkter till vĂ„ra kunder, sĂ€ger Michael Jarecki, Hella Litauens chef, till Invest Lithuania.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2