Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Electrolux Elektronikproduktion | 30 augusti 2018

Electrolux utökar samarbete med Google för smartare kök

Electrolux utökar sitt samarbete med Google genom att integrera anslutna köksprodukter i Europa med Google Assistant, vilket gör att konsumenterna kan styra produkter med hjälp av röstkommandon.
– Vi är väldigt glada att samarbeta med Google för att ge människor ett enkelt och givande sätt att interagera med sina anslutna Electrolux-apparater. Röstkontrollen stöder ett tydligt användarbehov. Oavsett om det är handsfree-matlagning eller bara ett enklare sätt att interagera med ugnen, så tror vi att konsumenterna kommer att älska det, säger Dan Arler, chef för Major Appliances EMEA hos Electrolux, i ett pressmeddelande.

År 2017 blev Electrolux i USA det första vitvaruföretaget som samarbetade med Google gällande Google Assistant, och integrerade produkter under varumärkena Frigidaire och Anova.

Integrationen av röstkommandon kommer att starta med Electrolux smarta ugnar i början av 2019.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-1