Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Miris Holding AB Elektronikproduktion | 31 augusti 2018

Medtechbolaget Miris gör sig av med personal

Svenska Miris Holding AB har beslutat att genomföra ett besparingsprogram och sÀnka kostnaderna med 6 miljoner kronor Ärligen. Det innebÀr att 15 anstÀllda ska bli 7.
FörsÀljningen under det första halvÄret har inte gÄtt lika bra som förvÀntat. DÀrför har ledningen och styrelsen i Miris beslutat att skÀra ner pÄ antalet anstÀllda för att sedan kunna bygga upp företaget igen.

Besparingsprogrammet kommer att ha full effekt frÄn mitten av första kvartalet 2019.

– Jag Ă€r stolt över det förĂ€ndringsarbete som vi har genomfört i Miris under de senaste 2 Ă„ren. Vi har förbĂ€ttrat och effektiviserat alla processer i bolaget och genomför ett intensivt arbete med vĂ„r FDA-ansökan. Men för att sĂ€kra vĂ„r framgĂ„ng mĂ„ste vi anpassa kostnadsnivĂ„n. Det fĂ„r till följd att vi minskar antalet anstĂ€llda och det Ă€r en tung process att genomföra. Nu blickar vi framĂ„t och strĂ€var vidare med vĂ„r vision att bidra till neonatal hĂ€lsa genom att utveckla marknaden för individuell nutrition av prematura barn, sĂ€ger Camilla Myhre Sandberg, CEO för Miris Holding AB, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1