Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© smart eye Elektronikproduktion | 31 augusti 2018

Geely och Smart Eye samarbetar för semi-autonoma bilar

Geely Auto Group och Smart Eye AB kommer att tillsammans arbeta me utvecklingen av ett nytt utbud av avancerade sÀkerhetssystem med Smart Eyes AI-förarövervakningsteknik. De nya systemen kommer till viss del att tillÄta semi-autonom körning. De tvÄ bolagen kommer senare att vidareutveckla tekniken för att producera semi-autonoma bilar 2019.
– Ett förarövervakningssystem Ă€r ett sĂ€kert och nödvĂ€ndigt steg mot högautomatiserade bilar och med mer Ă€n 19 Ă„rs erfarenhet av ögonspĂ„rning Ă€r vi mer Ă€n redo för massmarknaden. Det Ă€r en stor Ă€ra att komma in pĂ„ den kinesiska marknaden tillsammans med Geely, en av de viktigaste kinesiska OEM-företagen med en stor marknadsandel i Kina. Och lĂ„t oss sĂ€ga det hĂ€r om vĂ„r nĂ€rvaro i Kina - vi Ă€r hĂ€r för att stanna, sĂ€ger Martin Krantz, vd och grundare av Smart Eye, i ett pressmeddelande.

Genom att studera ögon, ansikte och huvud, kommer Smart Eyes teknik att hjÀlpa till att fÄ insikt i Geelys förares uppmÀrksamhetstillstÄnd, fokus och hypotetisk dÄsighet nÀr de befinner sig pÄ vÀgen. MÄlet Àr att förstÄ och hjÀlpa föraren i riskfyllda trafiksituationer och agera dÀrefter.

– Geely Ă€r stolta över att kunna meddela detta partnerskap med Smart Eye, dĂ„ sĂ€kerhet alltid har varit vĂ„r frĂ€msta angelĂ€genhet. Det Ă€r bara ett naturligt steg att vi samarbetar med vĂ€rldsledaren inom AI-drivna ögonspĂ„rningstekniker för att sĂ€kerstĂ€lla sĂ€kerheten för alla passagerare i vĂ„ra fordon, sĂ€ger An Conghui, vd och koncernchef för Geely Auto Group.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2