Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© fingerprint cards Komponenter | 31 augusti 2018

Nya lanseringar för Fingerprint Cards i augusti

Flera av biometriföretagets fingeravtryckssensorer hittades i nya smartphones som lanserades under augusti.
Optiemus Infracom meddelade att Blackberrys två nya modeller Evolve och Evolve X båda innehåller Fingerprints sensor FPC1028. Utöver FPC EvoTouch stödjer sensorn även FPC 360Touch, FPC OneTouch, and FPC TouchNroll.

Tre andra smartphones lanserades i augusti med Fingerprints sensorer. Moto lanserade Z3 med FPC1145, Smartisan lanserade Nut Pro 2 med FPC1272 och Xiaomi lanserade POCO F1 med FPC1291.

Den 28 augusti meddelade det biometriska teknologibolaget Zwipe och Silone CardTech, en Visa-, Mastercard-, China UnionPay- och JCB-certifierad korttillverkare med säte i Shenzhen, Kina ett partnerskap mellan de två för att lansera biometriska betalkort med dubbla gränssnitt med banker och lojalitetsprogram i Kina. Fingerprint stödjer samarbetet med sina fingeravtryckssensorer som är riktade för användning i smartcards.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1