Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© OnRobot Elektronikproduktion | 03 september 2018

OnRobot tar in investering från Summit Partners

Den danska leverantören av verktyg för robotarmar, OnRobot A/S, har fÄtt en investering frÄn det globala tillvÀxtföretaget Summit Partners, samt frÄn befintliga investerare sÄsom danska Vaekstfonden.
– Innovation i samarbetsapplikationer Ă€r nĂ€sta mĂ„l för att utöka omfattningen av samverkande robotsystem. Vi Ă€r stolta över att samarbeta med Summit och vi Ă€r övertygade om att företagets globala nĂ€tverks- och tillvĂ€xtfokus kommer att visa sig vara vĂ€rdefulla resurser nĂ€r vi arbetar för att utöka vĂ„rt produktutbud och geografiska fotavtryck, sĂ€ger Krog Iversen, CEO för OnRobot, i ett pressmeddelande.

Kapitalet som OnRobot har fÄtt in i och med investering ska gÄ till att stödja företagets internationella tillvÀxt och expansion av sin produktportfölj.

– OnRobot stĂ„r i spetsen för en ny generation av teknologier för fabriksautomation inom Industri 4.0-paradigmet. Vi Ă€r imponerade av OnRobots förmĂ„ga att kapitalisera pĂ„ den snabbvĂ€xande och dynamiska marknaden för cobotapplikationer, och vi tror att företaget Ă€r vĂ€l positionerat för snabb tillvĂ€xt, sĂ€ger Johannes Grefe, en huvudman för Summit Partners.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2