Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mekoprint Elektronikproduktion | 05 september 2018

Mekoprint investerar i nya maskiner och nya lokaler

EfterfrÄgan frÄn kunder ökar för Mekoprint A/S och det danska bolaget hÀnger med genom att bygga ut sin kapacitet.
– Vi har alltid varit ett företag som utvecklas i linje med vĂ„ra kunder. SĂ„ nĂ€r nĂ„gra av vĂ„ra största kunder njuter av tillvĂ€xt och lĂ€gger större ordrar hos oss, bestĂ€mde vi oss för att expandera och koncentrera alla vĂ„ra spolaktiviteter med en helt ny, 315 ton spollinje med fullautomatisk avfettning som en del av vĂ„r befintliga fabrik, sĂ€ger Karl Bendtsen, chef för Mekoprint Mechanics, i ett pressmeddelande.

Om nĂ„gra veckor kommer en ny fabriksbyggnad om 2’000 kvadratmeter att tas i drift hos Mekoprint Mechanics i Ålborg, dĂ€r den nya spollinjen kommer att finnas. Utbyggnaden kommer att optimera produktionsflödet för Mechanics affĂ€rsenheter.

– Expansionen kommer att ge oss ett dedikerat, spolspecialiserat omrĂ„de, vilket förbĂ€ttrar flödet för alla produktomrĂ„den som Ă€r inrymda i fabriken pĂ„ 17’000 kvadratmeter. Kunder som behöver maskin- och nyckelfĂ€rdiga lösningar kommer ocksĂ„ att dra nytta av vĂ„r investering tack vare generellt förbĂ€ttrat flöde genom fabriken, sĂ€ger Karl Bendtsen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2