Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© maksim pasko dreamstime.com Komponenter | 10 september 2018

Mouser tecknar globalt distributionsavtal med Samtec

Distributören Mouser Electronics meddelar att man inlett ett globalt distributionsavtal med Samtec, ett elektronikkopplingsföretag och tillverkare av kopplingar, kablar, optik och RF-system.
Avtalet innebÀr att Mouser nu lagerför samtliga av Samtecs produkter, inkluderande snabba kort-till-kort-kopplingar, anslutningar, kablar och optik.

– Samtec Ă€r kĂ€nda för sina högkvalitativa, tillförlitliga och innovativa kopplingslösningar. Det ska bli spĂ€nnande att nu erbjuda Samtecs produkter till vĂ„ra kunder vĂ€rlden över och vi ser fram emot ett ömsesidigt lyckosamt partnerskap, sĂ€ger Jeff Newell, vice vd för produkter hos Mouser Electronics, i ett pressmeddelande.

– Mouser Ă€r klart industriledande och vi Ă€r stolta att tillkĂ€nnage detta distributionsavtal. Mouser kan se att Samtec Ă€r en annorlunda leverantör nĂ€r det gĂ€ller att erbjuda den allra senaste tekniken med oerhört korta ledtider och leveranser som passar tiden, och deras strategi visar pĂ„ en vilja att göra vĂ„ra produkter tillgĂ€ngliga för kunderna, sĂ€ger Ashley Quinlan, strategisk marknadsdirektör hos Samtec.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2