Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© zetadisplay Elektronikproduktion | 12 september 2018

ZetaDisplay i Finland har tecknat avtal med Kesko

ZetaDisplay Finland Oy, en del av ZetaDisplay Group, har tecknat ett ramavtal för leverans av Digital Signage och ESL-system till Kesko Group.
– Vi är mycket glada för att ha tecknat detta avtal som kommer att stärka och bredda vårt samarbete avseende Digital Signage och ESL-konceptet med en av Finlands största butikskedjor, säger Leif Liljebrunn, CEO för ZetaDisplay AB, i ett pressmeddelande.

Avtalet ersätter det tidigare avtal som slöts 2016 med kedjorna K-Market, K-Supermarket och K-Citymarket, och omfattar istället hela Kesko Group. Koncernen har cirka 1’600 butiker och finns med sina kedjor i Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Polen och Vitryssland.

Kesko och K-handlare som bildar K-Group hade under 2017 totalt en omsättning på 13 miljarder euro (136 miljarder kronor). K-Group är den tredje största butikskedjan i norra Europa och har cirka 42’000 anställda.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2