Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ergonomic Solutions Elektronikproduktion | 12 september 2018

Danska företag går ihop för lansering av ny betallösning

Nørresundby-företaget Ergonomic Solutions kommer att kickstarta ett nytt företag i september med den internationella lanseringen av sin produkt OpenSpace Duo, i nära samarbete med Cre8tek.
OpenSpace Duo är ett Mobile Point of Sale-system som är avsett för detaljhandel, restauranger och liknande verksamheter. Produkten kombinerar möjligheten att beställa och betala via två olika plattformar, till exempel kan man använda en Ingenico eller Verifone-terminal för att betala på den ena sidan och en Android eller Apple-produkt att beställa på den andra.

Cre8tek ansvarar för leveransen av de mekaniska komponenterna till den nya produkten, vars prototyp redan har presenterats på internationella detaljhandel i bland annat London och New York.

Ce8tek-formsprutning formar plastkomponenterna i Shenzhen, och verktygen för denna process tillverkas i Cre8teks egna verktygshandel.

Medan Cre8tek levererar de mekaniska komponenterna levererar det Viborg-baserade företaget Ektos elektroniken. Produkten är monterad i Ergonomic Solutions nya tillverkningsanläggningar i Nørresundby.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2