Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© XMReality AB Teknik | 12 september 2018

Minibea Intec väljer XMReality

Linköpingsföretaget XMReality meddelar att Minebea Intec, en tillverkare av produkter och system för vÀgning och inspektion, har valt XMReality Remote Guidance för att stödja deras serviceerbjudande.
För att möta en ökad serviceefterfrÄgan frÄn sina kunder har Minebea Intec, efter en kort teknisk utvÀrdering under vÄren, beslutat att integrera XMReality Remote Guidance i sitt tjÀnsteutbud. Företaget Àr verksamt i mer Àn 65 lÀnder och kommer initialt implementera lösningen i sju lÀnder i Europa.

”VĂ„r service blir nu tillgĂ€nglig frĂ„n var som helst i vĂ€rlden, nĂ€r som helst. Det intuitiva verktyget hjĂ€lper till att minska och förebygga störningar samtidigt som tillgĂ€ngligheten till tekniska system och enheter ökar, och Ă€r dĂ€rmed en viktig del i vĂ„r strategi för förebyggande underhĂ„ll. Servicetekniker kan ge support i olika processteg frĂ„n sin plats för att hjĂ€lpa anvĂ€ndare nĂ„gon annanstans genom att anvĂ€nda pekare eller gester”, sĂ€ger Michael Tappe, Global Service Product Manager pĂ„ Minebea Intec, i ett pressmeddelande.

"Vi Ă€r mycket glada att vĂ€lkomna Minebea Intec till vĂ„r vĂ€xande kundkrets och det Ă€r spĂ€nnande att möjliggöra effektivare fĂ€ltservice och en differentiering i serviceerbjudandet genom vĂ„r XMReality Remote Guidance lösning till Ă€nnu en global koncern”, sĂ€ger Johan Castevall, CEO pĂ„ XMReality.

Ordern inkluderar XMReality mjukvara och XMReality Point-Pad, mjukvaruvÀrdet Àr cirka 0,4 miljoner kronor i Äterkommande intÀkter och kommer att redovisas under 2018-2019.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2