Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© /nimg/Logos/ Elektronikproduktion | 14 september 2018

PiezoMotor i avtal för outsourcing med Etteplan

Uppsalaföretaget PiezoMotor har tecknat ett 3-årigt outsourcingavtal med ingenjörs- och teknikkonsultföretaget Etteplan om att lägga ut sin funktion för teknisk produktinformation till Etteplan.
– Att låta Etteplan ansvara för denna del av vår verksamhet förenklar vår tillvaro och ger oss möjligheter att snabbare stärka vår marknadsposition, säger Johan Westermark, vd för PiezoMotor AB, i ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att PiezoMotor har fått en partner med lokal närvaro och global kapacitet för att säkerställa kvalitet, produktion och publicering av företagets produktinformation.

– Avtalet innebär att PiezoMotor snabbt får tillgång till en komplett teknikinformationsavdelning och därmed tillgång till resurser, metoder och verktyg som ligger i utvecklingens framkant inom teknisk produktinformation, säger Mikael Vatn, Senior Vice President Central & Western Europe för Etteplan.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1