Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© XMReality AB Elektronikproduktion | 17 september 2018

XMReality och Semcon i strategiskt samarbete för AR

Teknikföretaget Semcon och Linköpingsbaserade XMReality AB, verksam inom AR-baserad kunskapsöverföring, har tecknat ett partneravtal för att integrera digitalt innehÄll i XMRealitys Remote Guidance.
Semcon har mÀrkt av en ökad efterfrÄgan pÄ digitalt och interaktivt innehÄll frÄn sina kunder och har gjort stora investeringar i AR/VR-teknik för att visualisera information. Det nyligen tecknade partneravtalet innebÀr att Semcon fÄr rÀtt att marknadsföra och erbjuda XMReality Remote Guidance, och att XMReality fÄr rÀtt att distribuera och visualisera innehÄll frÄn Semcon i XMReality Remote Guidance.

– Vi Ă€r mycket glada över att starta samarbetet med Semcon. Deras expertis i att visualisera information Ă€r en perfekt matchning med vĂ„rt AR-baserade verktyg för vĂ€gledning pĂ„ distans, XMReality Remote Guidance. Avtalet ligger helt i linje med vĂ„r strategi att arbeta med företag som tillför mervĂ€rde till vĂ„rt erbjudande, sĂ€ger Johan Castevall, vd för XMReality AB, i ett pressmeddelande.

Avtalet innebÀr inte nÄgra intÀkter eller kostnader för parterna i samband med avtalstecknandet. IntÀkter genereras i gemensamma kundprojekt nÀr nya kunder prenumererar pÄ XMReality Remote Guidance programvara.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1