Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Business Wire Elektronikproduktion | 19 september 2018

Toshiba Memory och Western Digital öppnar fabriken Fab 6

Byggandet av Toshiba Memory Corporation och Western Digital Corporations flashminnesfabrik Fab 6 startade i februari 2017. Nu stÄr fabriken redo.
Fabriken vid Yokkaichi-verksamheten i Mie Prefecture, Japan Àr helt dedikerad Ät tillverkning av 3D-flashminne. Toshiba Memory och Western Digital har installerat avancerad tillverkningsutrustning för viktiga produktionsprocesser och massproduktion av 96-lagriga 3D-flashminnen startade i början av september i Är.

Den andra anlÀggningen i Mie Prefecture som de tvÄ parterna har byggt, Memory R&D Center, stod klar redan i mars i Är och har som mÄl att undersöka och frÀmja framsteg inom utvecklingen av 3D-flashminne.

– Vi Ă€r exalterade över möjligheter att expandera marknaden för vĂ„r senaste generation av 3D-flashminne. Fab 6 och Memory R&D Center möjliggör för oss att behĂ„lla vĂ„r position som en ledande aktör pĂ„ marknaden för 3D-flashminne. Vi Ă€r övertygade om att vĂ„rt joint venture med Western Digital kommer att tillĂ„ta oss att fortsĂ€tta producera ledande minnen vid Yokkaichi, sĂ€ger Yasuo Naruke, President och CEO för Toshiba Memory, i ett pressmeddelande.

Toshiba Memory kommer tillsammans med Western Digital att fortsÀtta utveckla initiativ som syftar till att stÀrka de tvÄ parternas konkurrenskraft.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1