Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Business Wire Elektronikproduktion | 19 september 2018

Toshiba Memory och Western Digital öppnar fabriken Fab 6

Byggandet av Toshiba Memory Corporation och Western Digital Corporations flashminnesfabrik Fab 6 startade i februari 2017. Nu står fabriken redo.
Fabriken vid Yokkaichi-verksamheten i Mie Prefecture, Japan är helt dedikerad åt tillverkning av 3D-flashminne. Toshiba Memory och Western Digital har installerat avancerad tillverkningsutrustning för viktiga produktionsprocesser och massproduktion av 96-lagriga 3D-flashminnen startade i början av september i år.

Den andra anläggningen i Mie Prefecture som de två parterna har byggt, Memory R&D Center, stod klar redan i mars i år och har som mål att undersöka och främja framsteg inom utvecklingen av 3D-flashminne.

– Vi är exalterade över möjligheter att expandera marknaden för vår senaste generation av 3D-flashminne. Fab 6 och Memory R&D Center möjliggör för oss att behålla vår position som en ledande aktör på marknaden för 3D-flashminne. Vi är övertygade om att vårt joint venture med Western Digital kommer att tillåta oss att fortsätta producera ledande minnen vid Yokkaichi, säger Yasuo Naruke, President och CEO för Toshiba Memory, i ett pressmeddelande.

Toshiba Memory kommer tillsammans med Western Digital att fortsätta utveckla initiativ som syftar till att stärka de två parternas konkurrenskraft.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1