Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© MMAB Mönsterkort | 19 september 2018

Ny vd för MMAB Group

Den 23 augusti trÀdde Carl Lidén in i sin roll som ny vd för den svenska mönsterkortstillverkaren Malmö Mönsterkort AB, en roll han tog över efter Jonas Wackerfeldt.
Carl Lidén Àr ny pÄ MMAB, men inte ny inom elektronikbranschen. Han har tidigare arbetat pÄ PanLink AB, Partnertech AB och Valeo Engine Cooling AB.

– NĂ€r jag arbetade pĂ„ PartnerTech och PanLink var det mycket kontakt med just den hĂ€r delen av industrin som MMAB Ă€r verksam inom. MMAB Ă€r ett intressant bolag med stor tillvĂ€xtpotential, sĂ€ger han till evertiq.se.

Jonas Wackerfeldt tilltrÀdde som vd för MMAB under 2014, efter att ha blivit headhuntad av dÄvarande vd:n Ola Eriksson. Nu har han fÄtt gÄ vidare för att hitta nya utmaningar.

– Det Ă€r tid för företaget att ta sig vidare till nĂ€sta nivĂ„, och dĂ„ har vi valt den hĂ€r vĂ€gen att gĂ„ framĂ„t, sĂ€ger Carl LidĂ©n.

Under 2017 investerade MMAB cirka 20 procent av bolagsgruppens vinst i maskinparken i mönsterkortsproduktionen i Malmö, bland annat med installationen av en ny etsmaskin. Framöver har MMAB Group planer pÄ att fortsÀtta vÀxa, bland annat genom fortsatta investeringar i maskinparken.

– Vi kommer att fortsĂ€tta med det som Ă€r den stora styrkan med bolaget, att vi har ett helhetskoncept med egen produktion i Malmö, fullskalig trading frĂ„n Asien och med möjlighet att arbeta med kunder internationellt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2