Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Clavister Elektronikproduktion | 26 september 2018

Clavister i samarbetsavtal med Tata Communications

Clavister har ingÄtt ett strategiskt alliansavtal med Tata Communications and Transformation Services (TCTS), med mÄlet att paketera och erbjuda gemensamma lösningar med olika egenskaper till kunder över hela vÀrlden.
Samarbetet baseras frÀmst pÄ Clavisters virtuella sÀkerhetsplattform i kombination med TCTS distributions- och konsulttjÀnster, och samarbetet kommer att bestÄ av att identifiera nya globala affÀrsmöjligheter.

Företagen vill tÀcka in kunders behov inom kritiska anvÀndningsomrÄden som Virtual Core Packet Network Firewalling, IPSec, CG-NAT, Secure SD-WAN och liknande.

– Det hĂ€r Ă€r nĂ€sta viktiga steg i att vĂ€xa och bredda vĂ„r affĂ€r inom kundsegmentet Communication Service Providers (CSP). Under de senaste Ă„ren har vi visat pĂ„ vĂ„r förmĂ„ga att leverera lösningar till mobiloperatörer över hela vĂ€rlden och nu vill vi skala upp den verksamheten genom nya strategiska allianser som den med TCTS, sĂ€ger Przemek Sienkiewicz, Chief strategy officer pĂ„ Clavister, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2