Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© stevanovicigor dreamstime.com Elektronikproduktion | 26 september 2018

H&D Wireless får 30 miljoner efter nyemission

FöretrÀdesemission för svenska H&D Wireless har genomförts och tecknades till 80 procent. Företaget tillförs 29,8 miljoner kronor före emissionskostnader.
Styrelsen i H&D Wireless beslutade om företrÀdesemissionen i början av juli i Är. Vid fullteckning skulle företaget ha tillförts cirka 37 miljoner kronor före emissionskostnader, men nu tecknades emissionen till 80 procent. Det innebÀr att företaget fÄr 29,8 miljoner kronor före kostnaderna.

Kapitalet ska gÄ till att genomföra en expansion och ta tillvara pÄ det intresset som företaget har mÀrkt av kring sina lösningar för realtidsövervakning av tillverknings- och distributionsflöden.

– Vi har fĂ„tt en positiv och uppmuntrande respons pĂ„ vĂ„r företrĂ€desemission. Vi har nu förstĂ€rkt vĂ„ra finansiella resurser för att kommersialisera det stora intresse flera svenska och nordiska industriföretag visat för vĂ„r marknadsledande lösning. DĂ€rför Ă€r det glĂ€djande att se att bĂ„de tidigare aktieĂ€gare och nya investerare delar vĂ„r starka tro nĂ€r vi nu successivt gĂ„r in i en fas dĂ€r framgĂ„ngsrika utvĂ€rderingar övergĂ„r i en fas av regelrĂ€tta installationer, sĂ€ger PĂ€r Bergsten, vd och grundare av H&D Wireless, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2